Klanten beoordeelden ons met een 9 uit 10

Hyundai i30

1.4 T-GDI Premium | Schuif-Panodak AppConn ZEER COMPLEET

Alles over deze personenauto

Over de Hyundai i30

Kilometerstand 85.718 km
Bouwjaar 2017
Kleur blauw
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Hatchback
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 07 juli 2025
Bovag garantie 12
Onderhoudsboekje dealer
BTW/Marge marge
Kenteken GKZ-78-P
Wegenbelasting € 164 tot € 179 per kwartaal

AFLEVERING:
Onze auto’s worden bij binnenkomst nauwkeurig gecontroleerd op eventuele defecten en uit te voeren onderhoud.
Bij de genoemde prijs is de auto sowieso incl de Wettelijke garantie,  minimaal 1/2jr APK gekeurd, alle vloeistoffen op peil, banden op spanning en gewassen en van binnen uitgezogen.

Verder raden wij u voor €750 ons RijGarant/Service pakket aan. De auto krijgt dan zijn volledige onderhoud en volledige garantie.
Tevens wordt er dan ook preventief gekeken op uit te voeren onderhoud!

Dit bevat het volgende:
1. Onderhoud volgens schema
2. Nieuwe APK
3. Poetsen buitenzijde, shamponeren binnenzijde
4. 12 maanden bovag garantie
__________________________________
De prijsstelling met servicepakket is dan;
Auto zonder pakket  €16.950
Servicepakket          € 750
Totaal                       € 17.500
___________________________________

Bij het ontwerpen van de Hyundai i30 stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Volop licht en ruimtelijk gevoel geeft het elektrische bediende glazen panoramadak. Geen gekleum meer in de koude dagen. Het verwarmd stuurwiel voelt als een weldaad na het ijskrabben. In deze Hyundai profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

'Boem is ho'? Niet met deze achteruitrijcamera. U ziet achter net zo goed als voor en krijgt een duidelijk geluidssignaal! U bedient het full map navigatiesysteem en het audiosysteem met DAB-radio via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Hyundai met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Nooit meer last van een slapende rechtervoet dankzij de uitgekiende cruise control! Ook keyless entry, isofix-aansluiting en boordcomputer horen tot de voorzieningen op deze auto.

Zoals u mag verwachten van deze Hyundai i30 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Kortom, een schitterende personenwagen vol opties en van 1ste eigenaar!

Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Bel nu onze verkoopadviseur voor een proefrit!

Technisch

Aantal versnellingen 7
Vermogen 141 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1353cc
Topsnelheid 205 km/h
Gewicht 1.215 kg
Trekgewicht 1.400 kg
Wielbasis 265 cm
Lengte 434 cm
Breedte 180 cm
Hoogte 146 cm

Opties

Exterieur
Keyless entry Buitenspiegels elektrisch inklapbaar LED achterlichten Bi-color wielen Parkeersensor achter Elektronische remkrachtverdeling Elektrisch schuif-/kanteldak LED dagrijverlichting Lichtmetalen velgen 16" Grootlichtassistent mistlampen voor LED koplampen Koplampen adaptief Metaalkleur Chroom delen exterieur Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Buitenspiegels met verlichting Dimlichten automatisch Parkeersensor voor
Overige
2 Afstandbedieningen Dab Bluetooth electronic climate control kunstlederen/stof bekleding Onderhoudspapieren aanwezig 1ste eigenaar Apple Carplay/Android Auto extra getint glas achter
Interieur
Passagiersstoel in hoogte verstelbaar Rokersvrij Lederen stuurwiel en versnellingspook Cruise control Boordcomputer Lendesteunen (verstelbaar) Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Stuur verstelbaar Achterbank in delen neerklapbaar Regensensor Voorstoelen verwarmd Stuurwiel verwarmd Armsteun achter Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen Elektrische ramen voor en achter
Veiligheid
Airbag bestuurder Bandenspanningscontrolesysteem Anti Blokkeer Systeem Achteruitrijcamera Airbag(s) hoofd achter ISO-fix aansluiting Anti doorSlip Regeling Verkeersbord detectie Airbag passagier Vermoeidheids herkenning Elektronisch Stabiliteits Programma Airbag(s) side voor Rijstrooksensor Autonomous Emergency Braking Airbag(s) hoofd voor Hill hold functie Dodehoek detector Alarm klasse 1(startblokkering)
Infotainment
Multimedia-voorbereiding Stuurwiel multifunctioneel Radio Navigatiesysteem full map
Milieu
Start/stop systeem

Milieu

EnergielabelC
Verbruik (gemiddeld) 5.5 liter per 100km
CO2 uitstoot 125 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Geert-Jan van Schaik
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
+31 (0)342 462 083
NL
Totaal € 16.950
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Koop online
  • Koop deze auto nu online
  • Eenvoudig en veilig betalen
  • Geef de betaling pas vrij na levering
Meer informatie
Totaal € 16.950