Klanten beoordeelden ons met een 9 uit 10

Onderhoud en reparatie

Regelmatig onderhoud,
voor een betrouwbare auto

De spreuk ‘voorkomen is beter dan genezen’ is sterk van toepassing als het gaat om het onderhoud van je auto. Regelmatig onderhoud is beter voor je auto, maar ook voor de algemene veiligheid en voor je portemonnee. Je auto loopt meer kans op nodige reparaties of pech als deze niet goed onderhouden is. Kleinigheden die we tijdens een onderhoudsbeurt hadden kunnen signaleren en verhelpen, kunnen voor grote problemen zorgen als je ermee doorrijdt.

Een auto met verouderde remvloeistof of met versleten banden heeft bovendien een langere remweg dan een auto met verse remvloeistof en banden met voldoende profiel. Dat kan natuurlijk levensgevaarlijke situaties opleveren.

Voor je portemonnee is het ook beter om het onderhoud van je auto niet te verwaarlozen. Een goed onderhouden auto levert bijvoorbeeld meer op bij inruil voor een nieuwe auto. Dit toon je aan met een volledig ingevuld en bijgehouden onderhoudsboekje. Bovendien kost een onderhoudsbeurt in de meeste gevallen minder dan de gevolgen van het overslaan van zo’n onderhoudsbeurt. Versleten remblokken die niet op tijd vervangen worden kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat ook de remschijven van je auto beschadigen en vervangen moeten worden.

Apk en onderhoud Florijn Automotive

APK

Laat je auto op tijd keuren door onze APK keurmeester.

Storingsdiagnose

Hoe complexer de techniek van jouw auto, hoe groter de kans op een storing.

Fabrieksgarantie

Zorg dat je je fabrieksgarantie behoudt.

Bosch Car Service Florijn Automotive

Bosch Car Service

Wij zijn een officieel Bosch Car Service autobedrijf. Maar wat houdt dat in? Dat houdt onder andere in dat we werken volgens voorschriften van de fabrikanten en met de originele hoogwaardige onderdelen. Ook betekent dit dat je bij ons nooit voor onverwachte kosten komt te staan. We stellen de kosten van tevoren vast. Vallen de kosten toch hoger uit? Dan stemmen we de mogelijkheden eerst met jou af voor we de werkzaamheden uitvoeren.

Vanuit Bosch worden bovendien jaarlijks technische trainingen gegeven voor onze monteurs. En Bosch ontwikkelt diagnoseapparatuur en software, speciaal voor de aangesloten autobedrijven.