Klanten beoordeelden ons met een 9 uit 10

APK

APK Florijn Automotive

APK

De Algemene Periodieke Keuring is een technische keuring waarbij we kijken of de auto nog voldoet aan de eisen van verkeersveiligheid en het milieu. Binnen Europa is de APK verplicht, zorg dus dat je op tijd een afspraak maakt voor een nieuwe APK op je auto. Onze eigen gediplomeerde keurmeester voert de APK uit, dit kost meestal een half uur tot een uur tijd. Aan het einde van de keuring heeft onze keurmeester het resultaat. Je auto kan worden goedgekeurd of afgekeurd, je krijgt hier altijd een keuringsrapport van.

Is je auto afgekeurd? Dan is er een reparatie nodig om deze weer aan de technische eisen van de APK te laten voldoen. Als je auto is afgekeurd en de vervaldatum van je vorige APK is verlopen, dan heb je maximaal twee maanden de tijd voor reparatie. Daarna krijg je automatisch een boete, tenzij je de auto laat schorsen. Wil je zeker weten dat dit jou niet overkomt? Plan dan snel een afspraak in bij onze werkplaats. Dat kan bij ons gemakkelijk online.

De APK zelf is dus een controle en geen onderhoudsbeurt. Je kunt er natuurlijk wel voor kiezen om dit te combineren. Vink dan deze beide opties aan bij het plannen van een werkplaatsafspraak.