Klanten beoordeelden ons met een 9 uit 10

Over ons

Wij weten hoe het rijdt

Wij zijn het team van Florijn Automotive. Een team met een gezamenlijke passie voor de automotive en alle techniek die daarbij komt kijken. Noem ons vakidioten, dat doen we namelijk zelf ook. We zorgen dat we up-to-date blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Waar mogelijk proberen we hier zelfs in voor te lopen.

Dit doen wij al sinds 1955 en we zijn van plan dit nog heel lang te blijven doen. We vinden het dan ook erg belangrijk dat we onze kennis op de beste manier bewaken, overdragen en uitbreiden.

Als Bosch Car Service mogen onze monteurs jaarlijks verschillende trainingen volgen. Maar dat is voor ons nog niet genoeg. Wij willen ├ęcht alles van automotive weten. Daarom volgen onze monteurs ook trainingen als diagnosespecialisten. Wij geloven dat we straks niet alleen automonteur zijn, maar ook programmeur. Met het gebruik van de modernste apparatuur kennen autotechniek en storingen voor ons geen geheimen. Wij helpen jou verantwoord op weg, nu en in de toekomst.

Ontmoet Florijn

Bosch Car Service

Als Bosch Car Service hebben goede service en kwaliteit bij ons altijd prioriteit.

Bovag-bedrijf

Wij voldoen aan de kwaliteitseisen van de BOVAG. Altijd BOVAG-
garantie bij aankoop van jouw auto.

Tevreden klanten

Onze klanten waarderen ons met een 9,5. Daar zijn we heel trots op!

Team Florijn Automotive

Ontmoet het team van Florijn Automotive

Ons team staat voor je klaar. En dat blijven we doen, ook in de toekomst. Hoe complex de techniek van auto’s ook wordt, wij lossen het voor je op. Samen verantwoord weer op weg.

Heb je een ingewikkelde vraag of heeft jouw auto een storing? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ons team even voorstellen

Maickel Koender

Maickel Koender

Autotechnicus

Geurt den Dunnen

Geurt den Dunnen

Autotechnicus

Jaco van Engelenhoven

Jaco van Engelenhoven

Autotechnicus

Rens van Harn

Rens van Harn

Autotechnicus

Henrico van der Werfhorst

Henrico van der Werfhorst

Autotechnicus

Ivan Mijnders

Ivan Mijnders

Autotechnicus

Onze klanten aan het woord

9

Transparant en zeer klantvriendelijk.

Er worden geen "lokprijzen" gehanteerd, wat ik zelf al een teken vind van de manier waarop een bedrijf met zijn klanten om wil gaan, duidelijk en transparant.

Ze willen een goed product afleveren en denken mee met de klant. Als service werd onze nieuwe auto voor de deur afgeleverd, wat voor hen eem flink stuk rijden was, chapeau!

9

Heel prettig!

Recent heb ik mijn auto ingeruild bij Florijn voor een 2e hands VW. Ik ben echt heel tevreden over alles. Na een week bleek er toch nog iets kleins kapot te zijn dat ik zelf kon herstellen; ik kreeg dat onderdeel keurig thuis gestuurd. Ik ben heel blij met mijn "nieuwe" auto, mede dankzij deze betrouwbare autodealer!

10

Uitstekende service van begin tot eind!

Vanwege onze remigratie naar NL waren wij niet in staat de auto gelijk op onze naam te schrijven. De heer van Schaijk heeft ons heel erg geholpen met de optie die we kregen, waardoor we wel gelijk van onze auto konden genieten! De eerste contacten vanuit NZL en later de service in NL hebben wij als uitstekend ervaren. Dikke duim omhoog!