Klanten beoordeelden ons met een 9 uit 10

Nieuwe auto

Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Wij kunnen je daarbij helpen.

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, hoef je voor een nieuwe auto niet naar een dealer. Wij zijn als autobedrijf niet merkgebonden en kunnen je daarom juist onafhankelijk advies geven. We gaan met je in gesprek om erachter te komen of jouw keuze voor een nieuwe auto inderdaad de juiste keuze voor je is.

Voor de prijs hoef je ook niet naar een dealer. Wij hebben scherpe inkoopafspraken in elk merksegment en blijven op de hoogte van lopende acties zodat wij die ook in de prijsstelling kunnen meenemen. Ons advies is altijd: Kijk niet alleen naar de actieprijs boven de streep, maar vooral naar de uiteindelijke berekening onder de streep. Zo weet je zeker dat je de beste prijs krijgt voor jouw nieuwe auto.

De volledige fabrieksgarantie krijg je ook gewoon als je je nieuwe auto bij ons aanschaft. Op een nieuwe auto zit altijd een garantietermijn van minimaal twee jaar. Wij voeren het onderhoud altijd strikt volgens de fabrieksvoorschriften uit, waardoor deze garantie bij ons van kracht blijft. Dit kunnen we onder andere aantonen doordat we een Bosch Car Service zijn. Daarnaast kunnen wij ook de eventuele garantiewerkzaamheden aan je nieuwe auto uitvoeren. Breng de auto ook hiervoor gewoon bij ons, wij lossen het voor je op.

Neem contact met ons op

We nemen graag je wensen en voorkeuren met je door voor de aanschaf van jouw nieuwe auto.